Monday, June 15, 2009

Nägemiseni, Kreeka. Ja törts tehnikajuttu.

Operatiivse vöistlusinfo huvilistele tuleb jah kurvastuseks öelda et sellega on edaspidi kitsas, kuna mina lehvitan homme öhtul Rooma lähistel laevale järgi, millega poisid Sardiiniasse söidavad ning omapead on nad kogu ProKids vöistluste aja. Uurisin neilt, kas nad vöiks ise päevasiseselt infot saata, vastus oli "don't think so"...
Tuleb siis loota et nad öhtutigi midagi slowride.ee lehele panevad.

Minu poolt on veel tulemas viimase nädala fotod, mida ma plaanin praegu toimetama hakata.

Aga neile huvilistele, kes tahavad teinekord ise sarnast reportaazi teha ilma et läpakas peaks kaenla all olema, paar juhist:
Enamus selle blogi kirjetest on tehtud mobiiltelefonis ja saadetud e-mailiga blogspot'i. Seal sihuke funktsioon. Pildid on kyll koledad kui öö, aga rannas ei ole reaalne päris fotokast lihtsal kombel pilte telefoni sisse saada. Kui oleks rannas oma töölaud ja sekretär, siis saaks :)
Telefon oli internetis nii: Itaalias saab kuu aega m-netti €25 eest, Kreekas nädala €19 eest aga Lefkas oli ka rannal wifi, mida popim telefon kasutada oskab. Ja läbi selle sama m-netiyhenduse sai ka misiganes hetkel ja kohas ka läpaka vörku panna ei ole isegi vaja arvuti kyljes rippuvaid vidinaid ega sim kaardi yhest seadmest teise töstmist. Vaja vaid nats säädistamist. Eestis muide on m-net odavamgi, elisas alates 100kr kuu.
Ja tegelt see ongi kogu soovitus, et operatiivsus tekib portatiivsusest...

Patra kylalislahkus

Peale tund aega parkimiskoha ja avatud söögikoha otsinguid löpetasime ikka pargipingil.
Ysna pea läheme Ancona laevale, 18h söit seekord, hommikul siis Itaalias.

Ateena - Patra

Surfiuudiseid kahjuks enam siia ei tule...

AP